Eurobasket

Κατά των προκριματικών της FIBA και ο Σαμπόνις!

Αντίθετος με τα «παράθυρα» στα μέσα της σεζόν, για τα προκριματικά των εθνικών ομάδων, είναι και ο πρόεδρος της λιθουανικής ομοσπονδίας μπάσκετ και θρύλος του αθλήματος, Άρβιντας Σαμπόνις!

Άλλη μία σημαντική προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ τάχθηκε κατά της απόφασης της FIBA, για προκριματικούς αγώνες των εθνικών ομάδων, στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου.

Και εκείνος, είναι ο πρόεδρος της λιθουανικής ομοσπονδίας και θρύλος του αθλήματος, Άρβιντας Σαμπόνις, ο οποίος τόνισε πως το σύστημα αυτό θα απογοητεύσει τον κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ.

«Εκείνοι που καταλαβαίνουν το μπάσκετ θα απογοητευτούν από τα προκριματικά. Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τους καλύτερους παίκτες. Η ομάδα μας δεν είναι η Ισπανία, όπου δεν μπορούν να κατέβουν δέκα παίκτες και υπάρχουν άλλοι δέκα που μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Εμείς δεν το έχουμε αυτό. Οι απώλειες θα είναι… μαχαιριά», απάντησε ο Άρβιντας Σαμπόνις σε ερώτηση για τα «παράθυρα» των εθνικών ομάδων τον Νοέμβριο, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως μετά τον αποκλεισμό της Λιθουανίας, θα υποστηρίξει Λετονία στο Ευρωμπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x